De bestuurder van de wagen waar Lindsay in juni 2012 tegenaan reed klaagt haar aan, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.
De bestuurder zegt dat hij gewond is geraakt toen Lohan met haar Porsche tegen zijn wagen knalde. De man beweert nog steeds te kampen met lichamelijke en emotionele schade en eist een schadevergoeding. Hoe hoog die is, is niet bekend.
De actrice reed te hard en ook werden er pillen en een waterflesje dat rook naar alcohol in haar auto gevonden. Lindsay probeerde aanvankelijk de politie wijs te maken dat ze niet zelf achter het stuur zat. Ze werd toen aangeklaagd wegens roekeloos rijgedrag en liegen tegen de politie. Als gevolg kreeg ze een taakstraf, moest ze verplicht afkicken en werd haar proeftijd verlengd.
Lohan, die in juli de afkickkliniek verliet, kwam woensdag in het nieuws omdat ze op een foto naar een fles wijn lijkt te grijpen. De 27-jarige Lindsay beweert echter volgens ingewijden dat ze nog steeds van de drank en drugs afblijft. Ook zou ze haar coach die haar helpt om nuchter te blijven, hebben ontslagen omdat ze de hulp niet meer nodig heeft.
© Novum 2013