Entertainmentzender E! plaatste een filmpje online waarin fragmenten te zien zijn van hoe West zijn vriendin Kim Kardashian ten huwelijk vraagt.
Kanye vroeg Kardashian maandag, op haar 33e verjaardag, ten huwelijk in een honkbalstadion in San Francisco. In de clip zie je hoe de twee met een auto het veld oprijden. Kim kijkt erg gelukkig terwijl ze kijkt naar een orkest dat het nummer Knock You Down van Keri Hilson, Ne-Yo en Kanye speelt.
Het orkest wordt omringd door fakkels en er wordt vuurwerk afgestoken. De reactie van Kim op het aanzoek wordt niet gefilmd, dan richt de camera zich op de familie en vrienden van het stel. Als Kim ja heeft gezegd, rent iedereen het veld op om ze te feliciteren.
De 36-jarige Kanye en Kim werden in juni ouders van hun eerste kind, dochter North West. Kardashian was pas vlak daarvoor officieel gescheiden van basketballer Kris Humphries. De twee besloten al na 72 dagen een punt te zetten achter hun huwelijk. Daarvoor was Kim een paar jaar getrouwd met muziekproducent Damon Thomas.
© Novum 2013