• Acht jaar cel voor misbruik elfjarig meisje

  • Turkije schorst kwart van diplomatenkorps

  • Turken stoppen NAVO-oefening na blunder waarbij Atatürk en Erdogan werden uitgebeeld als vijand

17 November 20:48 0

Acht jaar cel voor misbruik elfjarig meisje

20:48 0

Een 61-jarige man uit Brunssum moet acht jaar de cel in voor het seksueel misbruiken van een elfjarig meisje uit Landgraaf in 2016. Het meisje raakte zwanger van hem.

17 November 15:47 0

Turken stoppen NAVO-oefening na blunder waarbij Atatürk en Erdogan werden uitgebeeld als vijand

15:47 0

De Turkse regering heeft na een uiterst pijnlijke blunder van Noorwegen veertig soldaten teruggehaald die bezig waren met een NAVO-oefening. Bij de oefening waren president Recep Tayyip Erdogan en grondlegger van de Turkse staat Mustafa Kemal Atatürk aangeduid als vijanden en doelen. De NAVO houdt momenteel een grote oefening in het Noorse Stavanger.

14 November 16:04 0

Brandpunt-journalist weer vrijgelaten

16:04 0

De Nederlandse journalist Sakir Khader die maandag is opgepakt bij Grieks-Turkse grens is dinsdagmiddag vrijgelaten. Volgens de KRO-NCRV is de verslaggever van het programma Brandpunt op weg naar Thessaloniki.

12 November 11:33 0

Rellen in Brussel na WK-plaatsing Marokko

11:33 0

Bij rellen in het centrum van Brussel zijn laat op zaterdagavond 22 agenten gewond geraakt en enkele auto's in brand gestoken en winkels geplunderd. De rellen ontstonden nadat Marokko zich in een wedstrijd tegen Ivoorkust had geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland.

meer nieuws
17 November 18:48 0

Turkije schorst kwart van diplomatenkorps

18:48 0

Turkije gaat ervan uit dat de Europese Unie het resterende deel van de 3 miljard euro die Europa onder een vluchtelingendeal heeft toegezegd voor het einde van het jaar gewoon overmaakt. Voor eind 2018 rekent Ankara op nog eens 3 miljard euro, liet minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu donderdag aan de begrotingscommissie van het Turkse parlement weten.

14 November 16:22 0

Turkse boete dreigt voor ING

16:22 0

ING krijgt mogelijk een boete van de Turkse concurrentiewaakhond. Het bedrijf zou zich samen met branchegenoten schuldig hebben gemaakt aan het onrechtmatig delen van gevoelige informatie over leningen. Dat werd dinsdag gemeld tijdens een hoorzitting van de Turkse autoriteit.

8 November 10:34 0

Voormalig Turkse premier op bezoek bij familie van Marokkaan die tijdens couppoging om het leven kwam

10:34 0

De voormalige Turkse premier Ahmet Davutoglu bracht vandaag een verrassingsbezoek aan de familie in Tanger.

1 November 09:37 0

Gevluchte Turkse journalist naar Tweede Kamer

09:37 0

De uit Turkije gevluchte journalist Can Dündar komt donderdag naar de Tweede Kamer om te praten over zijn recente ervaringen in zijn thuisland. Dündar is uitgenodigd op initiatief van SP-Kamerlid Sadet Karabulut (SP).

meer turkije
hailey-baldwin-ging-los-los-los-op-haar-verjaardag
  • Hailey Baldwin ging los, los, los op haar verjaardag

  • Een bordeel met alleen maar... poppen?

  • Oma's boksen er op los, terwijl de opa's thuis zitten

12 November 11:33 0

Rellen in Brussel na WK-plaatsing Marokko

11:33 0

Bij rellen in het centrum van Brussel zijn laat op zaterdagavond 22 agenten gewond geraakt en enkele auto's in brand gestoken en winkels geplunderd. De rellen ontstonden nadat Marokko zich in een wedstrijd tegen Ivoorkust had geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland.

25 October 19:15 0

Daesh bedreigt WK2018 met bewerkte afbeelding Messi

19:15 0

Lionel Messi is het onderwerp van een bewerkte afbeelding verspreid door een propagandaorganisatie gelieerd aan Daesh.

15 October 09:27 0

Vierde ritzege Bennett in Turkije

09:27 0

Sam Bennett is, als het op sprinten aankomt, een klasse apart in de Ronde van Turkije. De Ier van Bora-hansgrohe won zaterdag in Izmir de vijfde etappe. Het was zijn vierde ritzege in de WorldTourkoers. Alleen vrijdag, toen het bergop ging, kwam hij er niet aan te pas. Bennett hield in de massasprint de TurkAhmet Örken en de Italiaan Simone Consonni achter zich. De Nederlander Boy van Poppel eindigde als zevende.

meer sport
23 October 19:28 0

Maryam Hassouni is afgestudeerd

19:28 0

De actrice studeerde Engels aan de Universiteit van Amsterdam.

23 August 21:10 0

Allah-Las wil niet beledigen met bandnaam

21:10 0

De leden van de psychedelische band Allah-Las krijgen regelmatig kritische vragen over hun naam. In Turkije werd ooit een show geannuleerd omdat de organisator zich er niet prettig bij voelde, vertelde de band vorig jaar in een interview met The Guardian.

16 July 10:31 5

Adriana Lima op vakantie met nieuwe Turkse geliefde

10:31 5

Topmodel Adriana Lima lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. De Braziliaanse schone werd in het Turkse Bodrum gespot aan de zijde van de Turkse schrijver Metin Hara. Adriana en Metin genieten volgens People aan boord van een luxe jacht van een vakantie.

meer lifestyle
Turkse ramadan menu
© Turkije.net 2013